Om Sætervika

Sætervika Ungdomssenter som eies av Norsk Luthersk Misjonssamband, ligger idyllisk til ved Samnangerfjorden, ca fem mil fra Bergen og 2 km fra Tysse. Det er svært gode forhold for friluftsliv både på sjø og land.

Vi arrangerer hvert år mer enn 20 leirer for ulike aldersgrupper, og leier ellers ut til menigheter eller grupper.

 

I hovedbygget har vi matsal hvor kjøkkenet serverer til hverdag og fest, alt etter ønske, og en stor nyoppusset peisestue i forlengelsen av møtesalen - med god plass til 80 personer. Vi har trådøst nettverk, lydanlegg, projektor, whiteboard og overhead. Grupperom og kontor står til disposisjon. Kiosk holdes åpen etter avtale.

 

Bergtun er navnet på internatet, den ene delen ble tatt i bruk i 1995, den andre delen ble ferdig våren 2008. Bergtun inneholder et aktivitetsrom, to grupperom, dusjanlegg, ett fellesrom og to soveromsavdelinger med til sammen 80 sengeplasser. Alle rom i dette bygget har dusj og toalett, og vi har rom som er tilpasset rullestolbrukere.

 

Fjellturen kan starte fra Sætervika, eller turen kan gå til Kvamskogen som ligger 15 minutters kjøretur unna. På vinterstid er skitur et naturlig valg.

 

Sætervika har kanoer og en robåt til disposisjon, egen strand og badebrygge, stor ballplass og plen til bla volleyball. Trampoline, Tarzanløype, klatrehus for de minste samt andre fritidtilbud er tilrettelagt.

 

Velkommen til Sætervika!

Til toppen